Fascination About κυπαρισια που θα μεινω

Wiki Article

Το κυπαρίσσι είναι κατάλληλο για φύτευση σε παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για δημιουργία φράχτη σε καλλιεργούμενες περιοχές που επικρατούν έντονοι ανέμοι.

Παρόλο που διαθέτουν επιφανειακό ριζικό σύστημα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε καταιγίδες και δυνατούς ανέμους.

Επίσης, η παραλία του Να είναι κοντά στον οικισμό της Λαγκάδας, στην οποία πραγματοποιείται το πιο φημισμένο πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου.

Navigate backward to connect with the calendar and choose a date. Press the concern mark important to get the keyboard shortcuts for modifying dates.

Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κάπου παραδοσιακά στα Κύθηρα.

Ένα άλλο παράσιτο που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι ο “σκουληκιάρης”. Τα σακουλοειδή είναι μικρές κάμπιες που δημιουργούν προστατευτικά κουκούλια από κλαδιά και άλλο φυτικό υλικό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο Ανοίξτε τη γραμμή εργαλείων Εργαλεία προσβασιμότητας

Αν είστε λάτρεις της φύσης, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι μέσα στο φαράγγι και να φτάσετε στον καταρράκτη. Το φαράγγι του Χάλαρη είναι μέσης δυσκολίας και το τοπίο είναι σε μερικά σημεία άκρως σεληνιακό και σε μερικά άλλα με πυκνή βλάστηση.

website Το Ασκληπιείο ήταν από τα πιο γνωστά και σημαντικά του αρχαίου κόσμου.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια vs Δεν επιτρέπονται στην περιοχή Κυπαρισσία

Μετακινήστε τον κόκκινο δείκτη στο σημείο που σας ενδιαφέρει

Πάνω στο λοφάκι που υψώνεται στη νότια πλευρά της Παραλίας βρίσκονται τα ερείπια κάστρου, που κάποιες πηγές αναφέρουν ως βυζαντινό, αν και είναι επίσης πολύ πιθανό να αποτελεί τμήμα της οχύρωσης της αρχαίας πόλης.

Αρχικά, πριν φυτέψουμε τους σπόρους του κυπαρισσιού, για να μπορέσουν να φυτρώσουν πρέπει να σπάσουμε τον λήθαργο.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και η οικολογική του σημασία το καθιστούν βασικό στοιχείο της περιοχής, αλλά το κυπαρίσσι έχει πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται.

Report this wiki page